13 души бяха ранени, когато автомобил се вряза в тълпа

...
13 души бяха ранени, когато автомобил се вряза в тълпа
Коментари Харесай

След скандал: Кола се вряза в тълпа от хора

13 души бяха ранени, когато автомобил се вряза в навалица пред бар в община Венсен в Източна Франция. Това оповестява префектурата на департамента Сон е Лоар, написа БГНЕС. " Лекарите прегледаха 16 души, 12 от тях бяха диагностицирани с леки пострадвания, а 3-ма са в положение на потрес. Младо момиче е получило съществени контузии на крайници, само че животът й не е в заплаха ", се споделя в известието.
Според управляващите, случаят е станал към среднощ. След свада сред няколко гости на бара „ колата блъснала хората пред заведението “. Пристигналите на местопроизшествието служители на реда задържали водача, който бил в нетрезво положение. Причините за спора не са конкретизирани.
20-годишният лидер на колата напуснал заведението и дружно с още 3-ма души е бил на път да си тръгне.  Тогава няколко души почукали по купето на автомобила му, а той внезапно я дръпнал обратно, врязал се в околните хора, след което, макар опитите на очевидци да му попречат да напусне паркинга, избягал от местопроизшествието. Полицията го задържала на няколко километра от бара.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР