120 служители на МВР, десетки коли, кучета и конна полиция

...
120 служители на МВР, десетки коли, кучета и конна полиция
Коментари Харесай

Полицаи с коли, коне и кучета подновиха търсенето на Янек от Дупница

120 чиновници на Министерство на вътрешните работи, десетки коли, кучета и конна полиция възобновиха издирването на мистериозно изчезналия Янек Миланов от Дупница. Засега неговото търсене не е дава резултат.

в наличието на основния прокурор и шефа на Главна дирекция „ Национална полиция ” Николай Хаджиев. Днес се претърсва регионът западно от село Крайници. Хаджиев съобщи, че акцията се организира на повърхност от 120 кв. км.

След изгубването на Янек бе арестуван някогашният гард на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата. След 72 часа зад решетките, той бе пуснат под домашен арест. Главният прокурор Иван Гешев изясни, че той е бил арестуван по досъдебно произвеждане, което не е обвързвано с изгубването на Миланов. 

В село Крайници е засечен джипът на Капланов, с който на 31 юли за последно е забелязан изчезналият 43-годишен Янек. Той се е качил в автомобила. На записи от камери се вижда, че на път към селото, Каплата управлява джипа, а Янек е на седалката до него. На връщане Янек не се вижда на фрагментите от камерите. Обяснението на Капланов е, че той се е преместил на задната седалка, твърди БГНЕС. В момента той е обвинен за държане на огромно количество муниции за огнестрелни оръжия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР