12 Март Ако някога сте се дразнили, че даден път

...
12 Март Ако някога сте се дразнили, че даден път
Коментари Харесай

Google Maps добавя опция за чертаене на пътища

12 Март
Ако в миналото сте се дразнили, че даден път просто не съществува в Гугъл Maps, то скоро елементарно ще можете да измененията това. Гугъл възнамерява да обнови своите варианти за редактиране на карти, позволявайки на потребителите да прибавят изчезнали пътища, да трансформират, преименуват и изтриват неправилните, написа The Verge.

От компанията разказват преживяването като " изобразяване ", само че по-скоро става въпрос за чертане на линия като в Microsoft Paint. Актуализираният инструмент би трябвало да бъде пуснат през идващите месеци в над 80 страни, прецизират от фирмите.

В момента, в случай че опитите да добавите изчезнал път, то можете единствено да поставите маркер къде би трябвало да е пътят и да напишете неговото име, с цел да подадете информацията към Гугъл. Новият инструмент би трябвало да направи по-лесно освен прибавянето на изчезнали пътища, само че също по този начин нанасянето на корекции като коригиране на име или посока (или да вземем за пример, в случай че пътят е еднопосочен, само че съгласно Гугъл Maps не е).

Разбира се Гугъл въпреки всичко ще ревизира нанесените промени, с цел да се увери, че те са точни. След като подадете промяна с новия инструмент, ще видите екран, на който от компанията предизвестяват, че велоалеите не би трябвало да са маркирани като пътища, нито да се вършат промени, които биха довели до произшествия. Овен това в известието се прецизира че ще отнеме към седем дни компанията да прегледа въведената информация.

Гугъл Maps също по този начин ще получи и друга алтернатива за актуализиране на фотоси, която ще ви разреши да споделяте дребни елементи за обещано място, без да би трябвало да оставяте цялостно ревю. В приложението ще можете да добавяте изображения на дадена локация, както и да виждате скорошните фотоси с текст, които други консуматори са качили.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР