12-годишната Невена Петрова от Сливенстрада от детска церебрална парализа. Досега

...
12-годишната Невена Петрова от Сливенстрада от детска церебрална парализа. Досега
Коментари Харесай

Да помогнем на Невена да проходи

12-годишната Невена Петрова от Сливенстрада от детска церебрална парализа. Досега тяне е имала опция за радостно и нехайно детство, само че това може да се промени, с помощта на процедура, която би трябвало да се извърши в Германия.

Чрез нея детето ще получи късмет най-сетне да проходи устойчиво. За такава процедура са нужни 78 хиляди лв.. Сумата е непостижима за фамилията, заради което е стартирана благотворителна акция за набиране на средства - " Дари знамение за Невенка ”.

В аудиото чуйте репортаж по тематиката...

Целият свят е цялостен с чудеса, само че ние дотолкоз сме привикнали с тях, че ги намираме за нещо всекидневно. Да вървиш, да виждаш, да чуваш са единствено дребна част от тях. Нашата Невена е сама по себе си едно знамение в нашия живот, най-чудесния подарък, който сме получавали в миналото.
Това са думи на Марина Андреева-Петрова, майката на Невенка…

....Ивсичко щеше да е прелестно, аконейната поява - с изключение на неописуемо благополучие, не бе донесла и доста болежка, тъй като се ражда прибързано и, колкото интелигентна, бъбрива, усмихната и обичлива да е, още не може да върви.
Вече12 години дететосе бори с детската церебрална парализа. Нуждае сеот интервенция на тазобедрената става.
В момента фамилията организира акция за набиране на средства, тъй като интервенцията ще се извърши в Германия, а здравната каса е отказала финансиране.
Събраните средства за последните две седмици са към 27 хиляди лв., само че до крайната сума от 78 000 лева има още доста.

Досега фамилията се е справяло единствено с рехабилитация, лекуване и помощни средства, само че сумата за интервенцията е напълно непостижима за тях.

„ Мили хора, нашето слънчево дете има потребност от вашата помощ с цел да сбъдне една от фантазиите си - да се научи да върви, споделя майката на Невенка и споделя в репортажа повече за щерка си…

" Невенка обича да мечтае. Тя обича животните и желае да си има домакински любим. Но с цел да се случи това – би трябвало да върви независимо ", споделя нейната майка.

Родителите на Невенка имат вяра в чудесата и чакат те да се случат.

Повече за акцията вижте във Фейсбук страницата - " Дари чудозаНевенка " на
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР