12 души, сред които и английски гражданин, постоянно превиващ в

...
12 души, сред които и английски гражданин, постоянно превиващ в
Коментари Харесай

Задържаха 12 души за разпространение на наркотици в Бургас

12 души, измежду които и британски жител, непрекъснато превиващ в България, са арестувани в Бургас за владеене и разпространяване на опиати, оповестиха от полицията.
Акцията е извършена от чиновници на ОД на МВР-Бургас и Районните ръководства в региона. От арестуваните са конфискувани голям брой разнообразни по тип и грамаж наркотични субстанции. Образувани са седем бързи производства и пет преписки.
В претърсването в дома на 53-годишния британски жител, са открити и конфискувани 31 стъклени буркани с глави зелена листна маса и три конопени растения с друга височина, особено засети, за извличане на канабис.
Общото количество на откритото наркотичното вещество е към 2,5 кг. Друг от мъжете е арестуван в региона на бургаско образователно заведение. В него са открити 30 топчета марихуана.
При редом течащите в града инспекции за шофиране на пътно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции са открити общо девет случая. Сред тях има и 36-годишна бургазлийка, карала автомобила си след приложимост на метамфетамин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР