11 Май След София и Пловдив, ИТ компанията Strypes отвори

...
11 Май След София и Пловдив, ИТ компанията Strypes отвори
Коментари Харесай

Strypes отвори офис и в Бургас

11 Май
След София и Пловдив, ИТ компанията Strypes отвори собствен офис и в Бургас. Компанията, основана от нидерландския бизнесмен Коен ван Вейк, в София през 2008 година, от 2014 година е част от холдинга ICT group. В двата досегашни офиса на компанията работят над 380 чиновници, а за офиса в Бургас ще бъдат наети още над 20 експерти, като основният изпълнителен шеф на Strypes e бургазлията Тодор Маринов.

През февруари компанията провежда трети следващ хакатон за ИТ експертите в България, като този път събитието се организира единствено онлайн под мотото " Да хакваме за бъдещето " ().

" Талантливи младежи в града имаме доста. Ще се постараем в идващите години да обучим огромна част от тях по този начин, че да бъдат потребни на вашия бизнес. Пожелавам ви нови клиенти и нови пазари, с цел да откривате нови работни места! ", е декларирал във връзка откриването на офиса в Бургас кметът на града Димитър Николов.

Зам.-ректорът на Университета " Проф. доктор Асен Златаров " - Бургас проф. Сотир Сотиров също е посетил новия офис на Strypes, приветствайки бургаския екип. По време на срещата Тодор Маринов е декларирал желанието си да работи в тясно съдействие с локалните гимназии и университети.

На фотографията: Тодор Маринов. фотография на Цветелина Белутова
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР