11-годишно момче от вълчидолското село Брестак почина при загадъчни обстоятелства

...
11-годишно момче от вълчидолското село Брестак почина при загадъчни обстоятелства
Коментари Харесай

Според прокуратурата побоят не е причина за смъртта на 11-годишния Дамян

11-годишно момче от вълчидолското село Брестак умря при загадъчни условия след побой от родители на друго дете, с което се сбили. Според прокуратурата обаче няма връзка сред кончината на детето и побоя.

Всичко стартира със сдърпване сред две момчета, на 11 и 8 година По-малкото блъснало 11-годишното с колелото си в двора на  учебно заведение “Св. Иван Рилски ” в с. Червенци, Варненска област.

Петокласникът Дамян не останал задължен и набил детето , като го удрял в рана от интервенция. Не след дълго

родителите на третокласника дошли да накажат нападателя,

който по-късно разказал по какъв начин и майката, и бащата дружно го удряли в центъра на селото. Дамян въпреки всичко съумял да се прибере у дома  с учебния автобус, само че по-късно му станало неприятно и бил откаран незабавно във варненска болница. 

Направеният обзор и рентген посочили строшаване на китката и повърхностни натъртвания. Лекарите назначили лекуване и интервенция в болничното заведение. Три дни по-късно - в петък, 27 октомври, Дамян умира в МБАЛ “Света Анна ” във Варна. Той бе заровен в неделя. От болничното заведение отхвърлят да разясняват поради воденото досъдебно произвеждане.

В обществените мрежи околните му разгласяват история, съгласно която той е умрял от побоя, само че от прокуратурата изнесоха данни, че контузиите не са причина за съдбовния край.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР