11-годишната Мили не била доволна от това как изглежда и

...
11-годишната Мили не била доволна от това как изглежда и
Коментари Харесай

Родители, пазете децата си! 11-годишната Мили приключи с вечерята, отиде в стаята си й там...

11-годишната Мили не била удовлетворена от това по какъв начин наподобява и се самоубила. Момиченцето описвало в Инстаграм по какъв начин желае да постави завършек на живота си.

По-голямата сестра предизвестила родителите и въпреки всичко се стигнало до покруса. Притеснени, родителите на Мили я закарали на доктор, на който детето разказало за своите мрачни мисли и желанието си да се самоубие.

Лекарят предложил на родителите специфична психическа консултация, само че те по този начин и не съумели да закарат в точния момент щерка си при него, добавя Блиц.



" Тя се режеше, даже изряза с нож надпис върху себе си: " Красивите девойки не ядат! " Бяхме доста уплашени и не знаехме какво да вършим. Накрая я закарахме в клиника ", спомня си покрусената майка на детето.



Мили оповестява в Инстаграм точната дата, на която желае да почине и по този начин прави. След фамилна вечеря и гледане на филм, момиченцето споделило, че му е скучно и излязло от стаята. Минути по-късно родителите й отишли да видят какво става с щерка им и я намерили в сериозно положение. Те извикали незабавно кола за спешна помощ, само че детето умряло в болничното заведение.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР