11.11.2018 г. e един от най-мощните енергийни портали, които са

...
11.11.2018 г. e един от най-мощните енергийни портали, които са
Коментари Харесай

11.11.2018 г. - отваря се мощен енергиен портал!

11.11.2018 година e един от най-мощните енергийни портали, които са се отваряли във времето и пространството. На този ден посредством композиция от повтаряне на цифрата едно ще се извърши смяна на кармичния код на всеки човек, който пожелае това и е подготвен за смяна.
Хората ще имат опция да измолят по-добро бъдеще за себе си, само че за това е нужно да се подготвите авансово, да осъзнаете от какво отрицателно качество желаете да се освободите в живота си и какво да поставите като добродетел на негово място.
11:11:11.11 ч. отключва персоналния демонстриращ се капацитет на човечеството посредством разширение на съзнанието, осъзнаване на новото в света, задачите и посоката. Този ден е най-мощният отварящ се енергиен портал на десетилетието.

Числото 11 е господарско число, чиято осцилация се долавя доста едва от хората, тъй като силата на този егрегор е доста висока. Тук, на земята, цифрата 11 се демонстрира чрез  по-ниската сила на двойката. Числото 11 е неповторимо създание, достоверно изложение и бърза демонстрация. 11 дава доста мощен нюх, вътрешен глас и сензитивност. В него се съдържа искрата на запалване на 1-цата и успокояващите, чувствителни, душевен дарове на цифрата 2. В комбиниране на двете 11 - господарското число, държи вибрацията на възнесението.

Ако погледнете формата на цифрата 11, то съставлява два стълба, канал, който отваря пряк портал сред божественото ентусиазъм и заземената демонстрация. Изразено чрез  тройна осцилация, цифрата (11:11:11) обезпечава проявяване елементарно посредством лека скорост.

В нумерологичния запис на 11.11. 2018 година се съдържат три двойки от цифрата 11. В нумерологията записът на числовия ред наподобява по този метод. 11.11.2018 година =(1+1=2) - ден,  (1+1=2) - месец, (2+0+1+8=11=2) - година. Редуцирано до едноцифрено число, 11 става 2. Записът може да се пояснява и по следния метод: 2 - за ден + 2 за месец + 2 за година = 6 за  път на живота на деня. Числото 6 като ПЖ автоматизирано ни демонстрира, че порталът се отваря, с цел да може любовта, хубостта и творчеството да се проявят в чистата им форма на земята. 6-ицата е знак, че настава време, в което би трябвало всичко остаряло и излишно да бъде отстранено и изгорено, с цел да може насладата, хубостта и любовта да възцарят на Земята.

Шестицата е израз на кръвта в човешкото тяло, посредством която ще имаме опция да прекодираме човешката си ДНК конструкция и новото да се изрази в материалния и прочувствения ни свят. На 11 ноември 2018 година порталът 11:11:11 лети необятно, като образува най-силния демонстриращ се шлюз на десетилетието. Очаквайте бързо разширение на персоналния си капацитет и обилие.
Няма никакво подозрение, че кодът от 11:11:11 ч. носи мощно обръщение за божествено упътване, ентусиазъм и обилие.  В този ден Вселената подсигурява на човечеството бърза и лесна връзка с Бог, духовния свят в лицето на  всички архангели и ангели, повелителите на кармата и висши духовни учители. Числата са живи енергийни егрегори, посредством които се реализира връзката ни с Вселената. Всяко число е живо създание и носи в себе си душа и избран капацитет. Числата са израз на Божественото създание, посредством които ангелите беседват с нас.  Порталът 11.11.2018 година в 11ч. - 11:11:11:11ч., има за цел да просветли и благослови мозъка на хората, като  ги насочи към вярната посока, в която би трябвало да продължат. През 2018 година порталът се отваря, тъкмо в интервала октомври-януари, през който се извършватпренастройка и препрограмиране на кармата на човечеството за всяка една календарна година. Всеки, който има вяра и разреши на процесите да се интегрират в съзнанието  му, може да сътвори Вълшебство за себе си.  На 11.11.2018 ( 2+0+1+8=11) година в 11 ч. ще имате опция да се пречистите и освободите от ненужното, с цел да поемете в нова и светла посока. Помолете се на Бог да ви изпрати ангели пазители, произвеждайте единствено чисти мисли и планове, медитирайте и мантрирайте с числовия ред - 11111111, с цел да осъществите ясни планове в живота си.
В нумерологията цифрата едно е индикация за ново начало, потегляне, самодейност, сполучлив старт, прекарване на благополучие, интензивност, утвърждение на дейностите, работа с Аза, приемане на утвърждение, развиване на инстинктите, отличаване на личността, предоставяне, извор, демонстрация на приемливост, умения и реципрочност. Числото 1 постоянно би трябвало да бъде пример за новото и идеалното, знак на мъжкото начало и импулсивността. Умножено на осма степен, значи безконечност и неограничен разсъдък, придвижващ се по безкрайната ДНК серпантина на сътворението, изразена посредством цифрата 8 - (11.11.11.11 ч. - 1+1+1+1+1+1+1+1=8). Нека на този ден всеки един човек да пожелае мир, здраве, благополучие, обич и добрина за цялото човечество. Нека желанията на всички ни бъдат чисти и ясни с  цел да се случва най-хубавото за всеки човек, което да е съобразено с най-хубавото на човечеството, тъй като всички ние сме едно. Нека хората излекуват кармата си посредством религия и откровена молитва за опрощаване на греховете, а чистите и светли планове се умножат 8 пъти по 8, с цел да се превърнем в мирна, по-чиста, светла, добра и любяща планета.
Бъдете благословени!
Амин! Амин! Амин!
ЕА!

Повече за семинара на ангелския терапевт вижте тук
Книгата на Милена Иванова-Еа „ Номерология на триумфа " може да закупите с ОТСТЪПКА ТУК
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР