Четирима починали пациенти и 16 нови случая на коронавирус в

...
Четирима починали пациенти и 16 нови случая на коронавирус в
Коментари Харесай

Починаха четирима пациенти с COVID-19 в болницата в Смолян

Четирима починали пациенти и 16 нови случая на коронавирус в област Смолян са регистрирани през последното денонощие, според данни на РЗИ.

Сред новите позитивни са медицински сестри, медицинско лице от " Спешна помощ ", санитар и университетски преподавател.

Смъртните случаи са на пациенти от Неделино, Златоград и Смолян на възраст от 63 до 87 г. Деветима от новите позитивни са настанени в болници, а останалите са на домашно лечение и в изолация.

Положителни проби за коронавирус са дали две медицински сестри от болницата в Златоград, медицинско лице от Центъра за спешна медицинска помощ в Смолян и санитар от заведение от извънболничната помощ. Заразеният университетски преподавател е работел дистанционно.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13433  Началник на Коронавирус поделение призна, че личният състав е изнемощял Началник на Коронавирус поделение призна, че личният състав е изнемощял  В Съединени американски щати не разрешиха женитба с над 10 000 посетители поради ковид В Съединени американски щати не разрешиха женитба с над 10 000 посетители поради ковид  Починалият от COVID-19 доктор Георги Хубчев се справял и с безнадеждни случаи Починалият от COVID-19 доктор Георги Хубчев се справял и с безнадеждни случаи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР