Футболистът на Монпелие Жуниор Самбия вече може да диша самостоятелно

...
Футболистът на Монпелие Жуниор Самбия вече може да диша самостоятелно
Коментари Харесай

Футболистът на Монпелие Жуниор Самбия вече може да диша самостоятелно

Футболистът на Монпелие Жуниор Самбия вече може да диша самостоятелно и е изваден от състоянието на изкуствена кома, в което беше поставен заради заболяването си от коронавирус, съобщават френските медии.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6336
23-годишният халф беше приет в болница във вторник, като е единственият футболист от Лига 1, който е болен от COVID-19. В четвъртък състоянието му се влоши и той беше приет в реанимация.

Футболист на Монпелие е поставен в изкуствена кома

Агентът на футболиста Фредерик Гера заяви, че Самбия вече не се нуждае от апаратна вентилация и е в състояние да диша самостоятелно.

Самбия е спазвал стриктно разпорежданията за изолация, но вероятно е бил заразен с вируса при пазаруване в магазин.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6336  Хората се хранят по-здравословно по време на пандемията Хората се хранят по-здравословно по време на пандемията  Израел възобновява някои бизнес действия и обмисля отваряне на учебните заведения Израел възобновява някои бизнес действия и обмисля отваряне на учебните заведения  Саудитска Арабия анулира отчасти полицейския час и отваря някои бизнеси Саудитска Арабия анулира отчасти полицейския час и отваря някои бизнеси
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР