Утре, 14 декември, министърът на здравеопазването проф. и заместник-министър Слави

...
Утре, 14 декември, министърът на здравеопазването проф. и заместник-министър Слави
Коментари Харесай

Министър Костадин Ангелов ще провери наличността на антигенните тестове

Утре, 14 декември, министърът на здравеопазването проф. и заместник-министър Слави Пачалов ще проверят наличните количества на антигенни тестове и на предпазни средства за медицински персонал, съобщиха от министерството на здравеопазването.

Двамата ще запознаят медиите и със създадената организация за снабдяването на лечебни заведения в страната с лични предпазни средства и с антигенни тестове.

Събитието ще се състои утре, 14 декември, в 9.30 ч. в Централната складова база на БЧК (с. Лозен, ул. „ Половраг “ № 29).
Утре, 14 декември, министърът на здравеопазването проф. и заместник-министър Слави Пачалов ще проверят наличните количества на антигенни тестове и на предпазни средства за медицински персонал, съобщиха от министерството на здравеопазването. Двамата ще запознаят медиите и със създадената организация за снабдяването на лечебни заведения в страната с лични предпазни средства и с антигенни тестове. Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16670  Създаден е синхрон сред регионалната болница в Габрово и центъра по трансфузионна хематология в Плевен за даряване на кръвна плазма Създаден е синхрон сред регионалната болница в Габрово и центъра по трансфузионна хематология в Плевен за даряване на кръвна плазма  Коронавирусът взе първата жертва от екипа на Александровска болница Коронавирусът взе първата жертва от екипа на Александровска болница  Община Тервел има намерение още веднъж да освободи търговци от наеми поради епидемията Община Тервел има намерение още веднъж да освободи търговци от наеми поради епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР