Утре предстои заседание на Столичния общински съвет, което по всяка

...
Утре предстои заседание на Столичния общински съвет, което по всяка
Коментари Харесай

Напрегнат Столичен общински съвет утре. Решават за актуализацията на бюджета заради кризата

Утре предстои заседание на Столичния общински съвет, което по всяка вероятност ще премине напрегнато заради актуализацията на бюджета. Към управляващите има критика за взетото решение за прекрояване на финансите, което бе предложено заради кризата с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6709
Докладът за актуализацията ще представи кметът Йорданка Фандъкова. Предвижда се 23,4 млн. лв. намаление на приходите. Очаква се по-малко постъпления заради затварянето на бизнеси, спад на туристическия данък, от таксите за ясли и градини, от такса " смет " и много други.

Жестоки проверки в столицата заради пандемията

Общинският съвет от ГЕРБ Димитър Вучев прогнозира, че може да има " политически боричкания между партиите " заради актуализацията.

" Когато говорим за бюджетиране, разумното поведение е да се следят приходите на база тях да се прави разчета за разходите. Всеки друг подход излага на риск парите на обществото ", коментира той.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6709  Учениците във Финландия се завръщат в класните стаи Учениците във Финландия се завръщат в класните стаи  Позитивни вести от Франция Позитивни вести от Франция  БМФ на братя Домусчиеви с огромна дарителска акция за фамилии и деца в потребност БМФ на братя Домусчиеви с огромна дарителска акция за фамилии и деца в потребност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР