Уволнявам Цецо Тотото веднага щом му свърши болничният! Това заяви

...
Уволнявам Цецо Тотото веднага щом му свърши болничният! Това заяви
Коментари Харесай

Жесток удар за Цецо Тотото след пиянската катастрофа, чака го нещо ужасно!

Уволнявам Цецо Тотото веднага щом му свърши болничният! Това заяви пред " Телеграф " шефът на Народния театър Мариус Донкин. Той е категоричен, че заместникът му Цветан Николов не се е върнал на работа в театъра след катастрофата през лятото, при която пиян се блъсна в стълб на моста " Чавдар " в София.

Разпънаха на кръст Мелания Тръмп заради „ кървавите й реки “ и това, което направи в Белия дом (СНИМКИ/ВИДЕО)


Артистът началник е бесен, че сгафилият му подчинен се вихри на тв екрана като водещ на тотото, докато в същото време се прави на болен за пред него. " Не контактуваме ". Той си изпраща болничните листове в личен състав, но за себе си съм взел решение, че след такава извепка не може да остане на работа в престижна държавна институция. Единствено ми пречи да го уволня това, че е в болнични и затова още нищпо не може да се предприеме ", категоричен е Донкин.

Виктория Бекъм сподели за най-големия си и дълго пазен кошмар: Простреляха ме в корема! Мислех, че съм мъртва, но… (СНИМККИ)

Роденият в Лон Цецо Тотото катастрофира със своя " Шефролет Каптива " около 4,35 ч. на 25 август 2018 година. Той изгубил управлението и автомобилът се ударил последователно в два стълба. Изваден е от екип на Спешна помощ, а медиците се оплакаха, че докато са го спасявали, са били обект на грубо отношение. Той ги псувал и заплашвал с уволнение, парадирайки с поста си на заместник-директор на Народния Театър. Впоследствие се оказа, че водещипт на шоуто на Българския спортен тотализатор по БНТ е шофирал с 2,9 промила алкохол в кръвта си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР