Със заповед на министъра на земеделието, храните и горите Десислава

...
Със заповед на министъра на земеделието, храните и горите Десислава
Коментари Харесай

Определени са ставките за обвързана подкрепа за животните в планинските райони за 2020 г.

Със заповед на министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ " Добри са определени ставките за обвързана подкрепа за животните в планинските райони за 2020 г.

Размерът на ставката за едно допустимо за подпомагане животно по Схемата за обвързано подпомагане за овце-майки и/или кози-майки в планински райони (10– 49 животни) за 2020 г. е 70,17 лева.

Ставката по Схемата за обвързано подпомагане за млечни крави в планински райони (5–9 животни) за 2020 г. е 348 лв. на животно.

Плащанията по схемите от Държавен фонд " Земеделие " ще бъдат извършени в петък, 4 декември 2020 г. С това се поставя началото на плащанията по схемите за обвързано подпомагане за 2020 г.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16093  Вижте къде в Бургас може да се подари кръв за добиване на плазма Вижте къде в Бургас може да се подари кръв за добиване на плазма  Интерпол: Престъпни мрежи може да се опитат да манипулират имунизациите против COVID-19 Интерпол: Престъпни мрежи може да се опитат да манипулират имунизациите против COVID-19  СЗО ускори рекомендациите си за маските СЗО ускори рекомендациите си за маските
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР