Смъртните случаи в Испания сред заразените с коронавируса са 517

...
Смъртните случаи в Испания сред заразените с коронавируса са 517
Коментари Харесай

Испания регистрира рекордно малък брой на починалите от Covid-19 за едно денонощие

Смъртните случаи в Испания сред заразените с коронавируса са 517 през последните 24 часа, докато вчера броят им за същия период е бил 619, съобщи днес здравното министерство в Мадрид, цитирано от Ройтерс и АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5229
Според съобщението това е най-малкият пропорционален дневен прираст откакто се води статистиката.

Общият брой на починалите в страната от Covid-19 вече възлиза на 17 489, а заразените са се увеличили до 169 496 спрямо 166 019 вчера. Разликата от близо 3500 новозаразени е най-малката в абсолютния денонощен прираст на заразените от три седмици насам, предава БТА.

Днес работниците в тежката промишленост и строителството в Испания се завърнаха на работа след двуседмична пауза, но правителството все още, за пета седмица поред, държи повечето испанци в изолация. Магазините и услугите остават затворени, а за служителите в офисите остава категоричната препоръка да работят от дома.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5229  Починалите от COVID-19 в Иран са към този момент 4585; в тежко положение са 3877 от инфектираните Починалите от COVID-19 в Иран са към този момент 4585; в тежко положение са 3877 от инфектираните  В Белгия за едно денонощие от ковид починаха 303 души В Белгия за едно денонощие от ковид починаха 303 души  Втори ден продължава всеобщото тестване в Банско Втори ден продължава всеобщото тестване в Банско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР