Сега сме по-готови отпреди месец за COVID-19. Засега управляваме пандемията

...
Сега сме по-готови отпреди месец за COVID-19. Засега управляваме пандемията
Коментари Харесай

Д-р Ангел Кунчев: Ние управляваме пандемията за разлика от много други страни

Сега сме по-готови отпреди месец за COVID-19. Засега управляваме пандемията за разлика от много други страни. Лекарите са най-важни в тази ситуация, защото машини се купуват. Виждаме, че медиците са по-сигурни и по-добре подготвени. Това заяви главният държавен здравен инспектор и член на Националния оперативен щаб доц. д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5946
„ При едно село с 4000 жители може да се наложи ограничителната мярка, но това не се налага при Буковлък. Трябва да се отчита и стреса в такава ситуация. Лошото е, че в подобни ситуации най-потърпевши са най-изпълнителните хора “, отбеляза той по повод извънредните мерки, след като бе установена зараза в шивашки цех в района.

Здравният министър издаде заповед за дейностите по асистирана репродукция

Д-р Кунчев изрази възмущението си от реакциите срещу мерките на правителството.

„ Подложени сме на такъв тотален натиск, въпреки, че се справяме много по-добре от други страни. Представяте ли си какво щеше да бъде, ако не се справяхме? Вървим към отпускане на мерките при първите положителни тенденции “, увери той.

„ Доста скептичен съм по отношение на математически прогнози. Пандемията се влияе от много неща, няма как да се опише точно развитието на болестта. Вероятно ще има повишаване на заболеваемостта в области, в които не е имало много случаи “, прогнозира Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.

Той отново подчерта, че ролята на тестовете е да дадат картина на развитието на болестта. „ Процентът на засегнатите здравни работници е близък до този други страни. Не се спазват протоколите по контрол на заболяването. Никой не може да се оправдае с незнание, по-скоро се касае за намърливост “, смята д-р Кунчев.

„ Грипът е по-заразен и по-лесно се предава, но е по-лечим от коронавируса. Тепърва предстои да видим дали тези антитела са устойчиви и ще опазят човека през следващите месеци. Данните за повторно заболяване от вируса са единични в Азия, но в Европа няма подобни данни “, каза доц. Кунчев.

Ген. Мутафчийски попари надеждите за разхлабване на мерките

По отношение на ваксинациите, д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил заяви, че са препоръчва те да се извършват в кабинета на лекаря, за да се намали до минимум срещата на детето с носители на болестта.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5946  Военни от Афганистан бяха тествани за ковид Военни от Афганистан бяха тествани за ковид  СЗО: COVID-19 евентуално е от скотски генезис, не лабораторно основан СЗО: COVID-19 евентуално е от скотски генезис, не лабораторно основан  Над 61 000 чиновници ще запазят работните си места с помощта на мярката 60/40 Над 61 000 чиновници ще запазят работните си места с помощта на мярката 60/40
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР