Рио де Жанейро отмени уличните чествания на карнавала догодина заради

...
Рио де Жанейро отмени уличните чествания на карнавала догодина заради
Коментари Харесай

Карнавалът в Рио де Жанейро се отменя

Рио де Жанейро отмени уличните чествания на карнавала догодина заради коронавирусната пандемия, предаде ДПА, позовавайки се на новинарския портал G1.

Според съобщението организаторите - общинската агенция за туризъм " Риотур " и специалисти по здравеопазване и сигурност се са съгласили, че карнавалното издание за 2021 г. трябва да бъде отложено, докато не бъде налична ваксина.

В края на миналия месец беше оповестено, че Рио де Жанейро отменя основното карнавално събитие - традиционното шествие на школите по самба.

Карнавалните чествания обикновено привличат милиони хора в Рио де Жанейро, припомня агенцията.

Бразилия е сред най-тежко засегнатите от пандемията страни в света с над 5,4 милиона потвърдени случая на зараза с новия коронавирус, допълва БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14145  По-строги противоепидемични ограничения в Търговище По-строги противоепидемични ограничения в Търговище  Нашенка в Испания: Чувствах се като простак в България, че съблюдавам ограниченията Нашенка в Испания: Чувствах се като простак в България, че съблюдавам ограниченията  Унгария записва рекорден растеж на инфектираните с ковид Унгария записва рекорден растеж на инфектираните с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР