Ремонтите на ул. Граф Игнатиев и градинката пред църквата Св.

...
Ремонтите на ул. Граф Игнатиев и градинката пред църквата Св.
Коментари Харесай

Общинар от ГЕРБ: Към момента е трудно да се направи оценка на ремонта по "Граф Игнатиев"

Ремонтите на ул. " Граф Игнатиев " и градинката пред църквата " Св. Седмочисленици " в столицата предизвикаха разгорещен обществен дебат. Последваха спорове, протести, подигравки и дори искания за кметска оставка. Според критиците на ремонтите те са извършени некачествено и без зачитане на околната среда.

" Това е втората най-натоварена пешеходна улица в София. Важно е да има обществено мнение, защото то държи под напрежение всички участници в процеса. Това напрежение трябва да доведе до един качествен краен резултат и една променена градска среда, каквато не е имало в този район от 40 години ", заяви пред Нова телевизия общинският съветник от ГЕРБ Николай Стойнев.

Заместник-председателят на Столичния общински съвет Милка Христова от БСП беше категорична, че това, което се получава като визуален ефект в момента, не й харесва. По нейни думи концепцията на автора не се вписва в средата.

" Стигнахме до тук поради липсата на достатъчно прозрачност ", категорична беше Христова.

" Към момента е трудно да се направи оценка на ремонта по " Граф Игнатиев " и да се каже, че има дефекти ", заяви Стойнев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР