Резултатът от теста за коронавирус на премиерката на Финландия Сана

...
Резултатът от теста за коронавирус на премиерката на Финландия Сана
Коментари Харесай

Премиерката на Финландия е с отрицателен тест за коронавирус

Резултатът от теста за коронавирус на премиерката на Финландия Сана Марин е отрицателен, но тя ще остане под карантина до получаване на резултатите от втория тест, съобщи днес пресслужбата на финландското правителство, цитирана от ТАСС.

Резултатът от теста на премиерката след пристигането й във Финландия от Белгия е отрицателен.

Тя ще остане под доброволна карантина, а в понеделник следва повторен тест. Ако резултатът му е отрицателен, карантината ще приключи, отбелязва пресслужбата.

Вчера Сана Марин напусна преждевременно срещата на върха на ЕС в Брюксел, защото е била в едно помещение със заразен с коронавирус финландски депутат. Преди да отпътува, тя помоли премиера на Швеция Стефан Льовен да я представлява на заседанието на Европейския съвет.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13411  Словакия регистрира втория най-голям брой новозаразени с ковид за денонощие Словакия регистрира втория най-голям брой новозаразени с ковид за денонощие  В Загреб разпъват военни палатки за настаняване на инфектирани с вируса В Загреб разпъват военни палатки за настаняване на инфектирани с вируса  Мила Михова разкри първия синдром след заразяването си с COVID-19 Мила Михова разкри първия синдром след заразяването си с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР