Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се отказа от идеята да затваря Ню Йорк

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обяви днес, че в крайна сметка се отказва от поставяне под карантина на целия щат Ню Йорк, на щата Ню Джърси и на щата Кънектикът, предадоха световните агенции. Той спомена за такава възможност вчера.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3006
Сега държавният глава заяви, че подобна мярка не е необходима и че е поискал от Центровете за контрол и превенция на заболяванията да разпространят " твърдо " становище, разубеждаващо придвижванията с цел влизане или излизане от тези щати, но без да се затварят техните граници.

Тръмп е стигнал до извода да не налага всеобща карантина за трите щата след консултации със специалисти в Белия дом по борбата с коронавируса и със щатските губернатори.

Тръмп обмисля поставянето на някои щати под карантина, включително Ню Йорк

Същевременно американският вицепрезидент Майк Пенс, оглавяващ действията на американската администрация за борба с коронавируса, заяви, че ще посъветва президента дали да " отвори отново " американската икономика следващата седмица, предаде Ройтерс. Той допълни, че в крайна сметка Тръмп ще е този, който ще вземе решението. Пенс поясни, че препоръката му ще се основава на данни и на съвети на учените.

Междувременно заради пандемията от коронавируса организаторите на международния автомобилен салон в Детройт обявиха, че тази година той няма да се проведе. Салонът трябваше да протече от 13 до 20 юни. Сега той ще се проведе през юни догодина, съобщава БТА.

Същевременно в щата Калифорния Националната оръжейна асоциация подаде иск срещу местните власти заради затварянето на оръжейни магазини в окръг Лос Анджелис, сметнати за магазини, които не са осъществено значение, предаде ДПА. Заради епидемията от коронавируса властите на Калифорния разпоредиха на жителите да си стоят у дома и да бъдат затворени магазини, които не предлагат стоки от съществена необходимост.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3006  Испания предприе нова тежка мярка поради следствията от ковид Испания предприе нова тежка мярка поради следствията от ковид  Нидерландия изтегля стотици хиляди китайски маски без документ Нидерландия изтегля стотици хиляди китайски маски без документ  Седма жертва на COVID-19 у нас Седма жертва на COVID-19 у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР