През деня във Варненско са извършени 271 проверки по Закона

...
През деня във Варненско са извършени 271 проверки по Закона
Коментари Харесай

Във Варненско са съставени 35 акта за липса на маски или друго предпазно средство

През деня във Варненско са извършени 271 проверки по Закона за здравето, като са установени 42 нарушения, от които 35 са за липса на маска или друго средство, покриващо устата и носа на гражданите, съобщиха от полицията в крайморския град.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6116
Други 457 проверки са извършени по адреси за спазване на задължителната домашна карантина от лица, които са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискова дестинация.

Нарушения не са констатирани.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6116  Какво се случва с пациентите в Пловдивско, инфектирани с COVID-19? Какво се случва с пациентите в Пловдивско, инфектирани с COVID-19?  Едва 10-годишен, а към този момент се включи в борбата с COVID-19. Вижте историята на младия донор Митко! Едва 10-годишен, а към този момент се включи в борбата с COVID-19. Вижте историята на младия донор Митко!  Лукашенко: Беларус няма да затваря границите си! Лукашенко: Беларус няма да затваря границите си!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР