Пламен Жеков, който преди месец дари система за онлайн проверка

...
Пламен Жеков, който преди месец дари система за онлайн проверка
Коментари Харесай

Австрия се обърна за помощ към българско момче заради COVID-19

Пламен Жеков, който преди месец дари система за онлайн проверка за свободни Коронавирус легла на Общината и Здравната инспекция в Бургас, ще помага и на Австрия в битката с COVID-19.

,,След публикации в медиите с мен се свърза човек, който се занимава с организацията на една община в регион Тирол, Австрия. Той сподели, че имат подобен проблем на този, който и ние имахме``, разказва Жеков.

Попитаха ме дали могат да преведат системата на немски и да я ползват и те. Аз се съгласих и я предоставих. Очаквам да ми кажат какво искат да се надгради в нея, допълва още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16284  Борисов: Тревожи ни броят на умрелите, само че към този момент излизаме от тъмните ранглисти

Борисов: Тревожи ни броят на умрелите, само че към този момент излизаме от тъмните ранглисти  Доц. Кунчев: Хора ми пожелават да ми измре родата, единствено тъй като си правя работата Доц. Кунчев: Хора ми пожелават да ми измре родата, единствено тъй като си правя работата  Борисов: Тревожи ни броят на умрелите, само че към този момент излизаме от тъмните ранглисти Борисов: Тревожи ни броят на умрелите, само че към този момент излизаме от тъмните ранглисти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР