Още 54 пациенти с коронавирус починаха в Москва, съобщи оперативният

...
Още 54 пациенти с коронавирус починаха в Москва, съобщи оперативният
Коментари Харесай

Броят на починалите от COVID-19 в Москва надхвърли 1000 души

Още 54 пациенти с коронавирус починаха в Москва, съобщи оперативният щаб за борба с епидемията, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7556
" В Москва починаха 54 пациента с потвърдена диагноза " пневмония " и положителни проби за коронавирус ", съобщи днес щабът. Общо от COVID-19 в руската столица са починали 1010 души. В момента в Русия се наблюдава ръст на заразените с коронавирус, заяви здравният министър Михаил Мурашко.

178 нови смъртни случая от COVID-19 във Франция

Министърът подчерта, че регионите на страната се намират на различен стадий на развитие на епидемичния процес.

" Честно казано, в момента не бих се успокоявал или говорил за това, че вече вървим към спад, засега не ", отбеляза той.

По данни на оперативния щаб за борба с коронавируса в Русия са регистрирани 187 859 заразени, оздравели са 26 608 души, а починалите са 1723-ма.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7556  Сътрудник на американския вицепрезидент Пенс е дал позитивна проба за COVID-19 Сътрудник на американския вицепрезидент Пенс е дал позитивна проба за COVID-19  Броят на умрелите от COVID-19 във Франция за последното денонощие още веднъж бележи растеж Броят на умрелите от COVID-19 във Франция за последното денонощие още веднъж бележи растеж  Проф. Асен Балтов: COVID-19 е измежду нас, разболяваме се, тъй като не съблюдаваме ограниченията Проф. Асен Балтов: COVID-19 е измежду нас, разболяваме се, тъй като не съблюдаваме ограниченията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР