Отново километрична опашка на граничния пункт „Кулата-Промахон“, след като тази

...
Отново километрична опашка на граничния пункт „Кулата-Промахон“, след като тази
Коментари Харесай

Отново се извиха опашки на Кулата

Отново километрична опашка на граничния пункт „ Кулата-Промахон “, след като тази сутрин гръцките власти възобновиха масовото тестване на шофьори на тежкотоварни автомобили.

Мярката беше въведена вчера следобед, но през нощта тестове не са правени, информира БНР.

Само за два часа пред граничния пункт бяха блокирани над 200 камиона. Малко след 7 часа беше възобновено взимането на бързи тестове и на превозвачите.

Мярката беше активирана вчера следобед и преустановена в 23 часа.

Заместник- председателят на Съюза на българските транспортни работници Веселин Дангов прогнозира пълно блокиране на търговския обменю.

За сега няма промяна на другия граничен пункт „ Илинден-Ексохи “, през който преминава тежкотоварният транспорт.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15583  Стотици полети са анулирани в Шанхай след разкриване на седем инфектирани с новия ковид Стотици полети са анулирани в Шанхай след разкриване на седем инфектирани с новия ковид  Д-р Симидчиев разкри по кое време ще забележим резултати от новите ограничения против COVID-19

Д-р Симидчиев разкри по кое време ще забележим резултати от новите ограничения против COVID-19  Хасан Адемов: Беше ясно, че би трябвало да се пристъпи към по-сериозни ограничения Хасан Адемов: Беше ясно, че би трябвало да се пристъпи към по-сериозни ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР