Около 20 френски военни моряци остават в болница след откриването

...
Около 20 френски военни моряци остават в болница след откриването
Коментари Харесай

Двадесет моряци от френския самолетоносач Шарл де Гол са в болница

Около 20 френски военни моряци остават в болница след откриването на много заразени с коронавируса на борда на френската военноморска групировка начело със самолетоносача " Шарл де Гол ". Това съобщи днес в Париж говорител на военноморския флот, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5577
От 20 хоспитализирани един е в реанимация и е в стабилно състояние, каза говорителят Ерик Лаво по радио RMC. Той добави, че състоянието на повечето от заразените не предизвиква опасения.

Моряците, отговарящи за поддръжката на ядрените реактори, първи са се заразили с COVID-19 на самолетоносача " Теодор Рузвелт "

Вчера френските военни власти съобщиха, че са евакуирани 1767 моряци - почти всичките от самолетоносача, и че най-малко 668 са дали положителен тест за вируса.

" Шарл де Гол " се завърна в базата си във френското пристанище Тулон на 12 април след близо тримесечна бойна мисия в Източното Средиземноморие, след като много моряци проявиха признаци на Ковид-19. След завръщането целият екипаж на единствения френски самолетоносач бе поставен под 14-дневна карантина.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5577  Километрични опашки от коли на изходите на София

Километрични опашки от коли на изходите на София  " Фолксваген " рестартира производството си  Пентагонът упрекна Китай, че крие информация за COVID-19 Пентагонът упрекна Китай, че крие информация за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР