Областната организация на БЧК в Ямбол разкри телефони за оказване

...
Областната организация на БЧК в Ямбол разкри телефони за оказване
Коментари Харесай

БЧК - Ямбол разкри телефони за психологическа помощ

Областната организация на БЧК в Ямбол разкри телефони за оказване на психологическа помощ, консултиране и подкрепа на работещите в условията на извънредно положение в сферата на здравеопазването, образованието, МВР, членове на оперативни щабове и други рискови групи, съобщиха от неправителствената организация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2432
Целта е осигуряване на професионална помощ и подкрепа за намаляване на стреса и емоционалните трудности по време на криза.

Две досъдебни производства в Сливен за нарушена карантина

Висококвалифицирани специалисти ще отговарят и на въпроси на гражданите всеки ден от 12.00 до 22.00 часа до отмяна на извънредното положение, като запазят в тайна споделената информация, посочват от областния секретариат на БЧК, цитиран от БТА.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2432  Къде ще отведат спрените поради ковид тирове? Къде ще отведат спрените поради ковид тирове?  Агенция Агенция " Митници ": Има задоволително първични материали за произвеждане на алкохол и дезинфектанти  Франция пуска първия в Европа медицински трен стрела за заболели от COVID-19 Франция пуска първия в Европа медицински трен стрела за заболели от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР