Новият коронавирус не се лекува с антибиотици. Той се лекува

...
Новият коронавирус не се лекува с антибиотици. Той се лекува
Коментари Харесай

Д-р Чавдар Ботев: Разберете, COVID-19 не се лекува с антибиотици

Новият коронавирус не се лекува с антибиотици. Той се лекува с противовирусни средства като ремдесивир, кръвна плазма, бронхиксим и най-вече ивермектин. Ако се лекуваме с правилните медикаменти, нещата ще се овладеят Такова мнение изрази в сутрешния блок на Нова телевизия хематологът д-р Чавдар Ботев, консултант на Националната пациентска организация.

,,Ивермектинът го нямаме регистриран в България. Изпълнителната агенция по лекарствата трябва да действа по-бързо``, отбеляза той и допълни, че това лекарство за 48 часа намалява количеството вирус 99,97 пъти.

Ивермектинът може да се приема и с профилактична цел, а в комбинация и с терапевтична цел. Много добри резултати дава в комбинация с Доксициклин, обясни хематологът.

Не се препоръчва даването на антибиотик и това го пише и в най-новите протоколи, защото с тези антибиотици се унищожава микробиомът, посочи д-р Ботев и допълни, че COVID-19 не е само вирусна инфекция, но и метаболитно заболяване.

В заключение специалистът подчерта, че при неправилна ваксина може да има висок бум на автоимунните заболявания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15942  Мъж и жена от Хасковско починаха от COVID-19 Мъж и жена от Хасковско починаха от COVID-19  Токио още веднъж записва над 400 нови случая на COVID-19 Токио още веднъж записва над 400 нови случая на COVID-19  Българин в Шанхай разкри оспорват ли китайците като българите носенето на маски Българин в Шанхай разкри оспорват ли китайците като българите носенето на маски
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР