Многопрофилната болница за активно лечение Св.Иван Рилски в Разград получи

...
Многопрофилната болница за активно лечение Св.Иван Рилски в Разград получи
Коментари Харесай

Разградската болница получи дарение за борба с коронавируса

Многопрофилната болница за активно лечение " Св.Иван Рилски " в Разград получи поредно дарение за борба с коронавируса, съобщават от лечебното заведение.

Фондация " Америка за България " чрез Българския дарителски фонд и проект " Обединени срещу COVID-19 " е дарила 9 990 лева на болницата.

Средствата са за незабавна подкрепа на уязвими общности, засегнати от пандемията в региона. С парите за нуждите на лечебното заведение в Разград са закупени бързи тестове за установяване на коронавирусната инфекция, гащеризони, операционни престилки и шапки, калцуни, ботушки и облекла.

От болницата изказват своята признателност за своевременния дарителски жест.

Благодарение на него целият персонал в здравното заведение, изправен на първа линия за борба срещу заразата, се чувства по-уверен и сигурен за своята безопасност и безопасността на пациентите, посочват от МБАЛ-Разград.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11994  Унгария и Словакия с коронавирусен връх Унгария и Словакия с коронавирусен връх  СЗО: Не чакаме имунизацията против COVID-19 да стане всеобща преди юни СЗО: Не чакаме имунизацията против COVID-19 да стане всеобща преди юни  От на следващия ден Мадрид стяга противоепидемичните ограничения От на следващия ден Мадрид стяга противоепидемичните ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР