Многопрофилната болница за активно лечение Рахила Ангелова в Перник се

...
Многопрофилната болница за активно лечение Рахила Ангелова в Перник се
Коментари Харесай

Многопрофилната болница в Перник набира доброволци

Многопрофилната болница за активно лечение " Рахила Ангелова " в Перник се нуждае от помощта на 18 доброволци, студенти по медицина, съобщиха от здравното заведение.

Те ще помагат в Инфекциозно отделение, в двете вътрешни отделения, в Спешно отделение и в Отделението по анестезиология и интензивно лечение. Петте отделения работят с пациенти с коронавирус. От доброволците 10 ще помагат като медицински сестри, а осем - като санитари.

По данни на Националната информационна система за борба с COVID-19 за изминалото денонощие на територията на област Перник са установени нови 11 случая на коронавирус.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14655  Три седмици затваряне на учебни заведения и заведения ще ни обезпечи глътка въздух, счита доктор Три седмици затваряне на учебни заведения и заведения ще ни обезпечи глътка въздух, счита доктор  Какви са последните данни за ковид в Сливен Какви са последните данни за ковид в Сливен  Шестима пациенти с ковид починаха в МБАЛ- Смолян Шестима пациенти с ковид починаха в МБАЛ- Смолян
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР