Лекарка от Хасково почина от коронавирус, съобщиха от Областния кризисен

...
Лекарка от Хасково почина от коронавирус, съобщиха от Областния кризисен
Коментари Харесай

Лекар от Хасково почина от коронавирус

Лекарка от Хасково почина от коронавирус, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Тя е на 63 години и е имала диабет и сърдечно заболяване. Диагнозата е била поставена на 13 октомври и е била настанена в Инфекциозно отделение на МБАЛ - Хасково на 16 октомври. Вчера е починала, уточниха от шаба.

Още един мъж на 71 години е загубил битката със заболяването в Хасково. Той е бил диагностициран на 15 октомври и е поставен на домашно лечение. На 18 октомври е приет в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания - Хасково и е починал същия ден.



От областния кризисен щаб информираха, че за последното дененощие има един новозаразен в Хасковска област - жена на 20 г. от община Свиленград. Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 388.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13464  Затягат противоепидемичните ограничения в Благоевград Затягат противоепидемичните ограничения в Благоевград  Проф. Цветозар Томов: У нас смъртността от COVID-19 не спада, което е притеснително

Проф. Цветозар Томов: У нас смъртността от COVID-19 не спада, което е притеснително  Проф. Балтов: Пирогов е с привършен потенциал за пациенти с ковид

Проф. Балтов: Пирогов е с привършен потенциал за пациенти с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР