Красавицата с колубмийски корен София Вергара за трети пореден път

...
Красавицата с колубмийски корен София Вергара за трети пореден път
Коментари Харесай

Тя е най-скъпоплатената тв актриса

Красавицата с колубмийски корен София Вергара за трети пореден път оглави класацията на сп. „ Форбс “ за най-високоплатени актриси на малкия екран, съобщава " Монитор ".

За 12 месеца звездата е реализирала приходи от 42, 5 милиона долара. Тя подобрява миналогодишното си постижение с 1 милион долара. Възнагражденията на актрисата са от участието й в сериала " Модерно семейство " и от рекламни договори.

На второ място в годишната класация на сп. " Форбс " се нарежда звездата от хитовия ситком " Теория за Големия взрив " Кейли Куоко. За периода юни 2017-май 2018 г. актрисата е заработила 24, 5 милиона долара, основно от участието си в поредицата. Миналата година чаровната блондинка беше получила 1,5 милиона долара повече. Това е свързано с намаляването на хонорарите й тази година за участие в сериала от 1 милион на 900 хиляди долара за епизод.
Топ 3 се допълва от Елън Помпео от " Анатомията на Грей " с годишен приход от 23,5 милиона долара. Миналата година екранната лекарка генерира 13 милиона печалба.
Общите доходи на телевизионните актриси от първата десетка на класацията на " Форбс " възлизат 168,5 милиона долара, което е с 12 милиона повече, в сравнение с миналата година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР