Кметът на Русе Пенчо Милков и доброволци раздаваха топъл обяд

...
Кметът на Русе Пенчо Милков и доброволци раздаваха топъл обяд
Коментари Харесай

Раздадоха топъл обяд на русенци

Кметът на Русе Пенчо Милков и доброволци раздаваха топъл обяд и хранителни продукти, предпазни средства и дезинфектанти на нуждаещите се.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5259
73 пакета в няколко русенски квартала получиха от доставките. Един пакет включва две пълни торби с храна е достатъчен за изхранването на четиричленно семейство за период от 10 дни, коментира кметът.

МВР с информация за влизането в България през всички видове гранични пунктове

" Желанието ни е да помогнем на колкото се може повече хора, изпитващи затруднения в кризисния период ", каза Пенчо Милков.

Заявки за топъл обяд се приемат на: 082/506 702 и 082/506 769


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5259  Случаите на COVID-19 в България към този момент са 685, умрелите са 32-ма Случаите на COVID-19 в България към този момент са 685, умрелите са 32-ма  Задържаха шеф на сръбски старешки по обвиняване, че е заразил 139 души с COVID-19 Задържаха шеф на сръбски старешки по обвиняване, че е заразил 139 души с COVID-19  И Фондът на фондовете ще подкрепи бизнеса поради COVID-19 И Фондът на фондовете ще подкрепи бизнеса поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР