Швейцария и Германия играят при в последния си мач от

...
Швейцария и Германия играят при в последния си мач от
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Швейцария 0:0 Германия, отмениха гол за Бундестима

Швейцария и Германия играят при в последния си мач от група „ А “ на UEFA EURO 2024. Срещата на „ Дойче Банк Парк “ във Франкфурт може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA , DIEMA SPORT 3 , както и на уеб страницата.

Селекционерът на Швейцария - Мурат Яким, бе направил две промени, по отношение на равенството 1:1 против Шотландия в предходния дуел. Джердан Шакири, който вкара страховит гол на „ гайдарите “, бе оставен на пейката дружно с Рубен Варгас, а вместо тях започнаха Бреел Емболо и Фабиан Рийдер. На пейката бе и нападателят на Лудогорец Квадво Дуа.

Наставникът на Германия - Юлиан Нагелсман, за трети следващ мач не реши да прави никакви промени и заложи на същия стартов състав. На вратата бе Мануел Нойер, а пред него в отбраната бяха Максимилиан Мителщедт, Йонатан Та, Антонио Рюдигер и Йошуа Кимих. В центъра оперираха Тони Кроос и Роберт Андрих, до момента в който по крилата нападнаха Флориан Виртц и Джамал Мусиала. Капитанът Илкай Гюндоган бе позициониран зад Кай Хавертц, който водеше нападението. Андрих, Мителщедт, Рюдигер и Та имаха жълти картони и бяха застрашени при нов подобен пропуснат 1/8-финала, само че това не повлия на решението на Нагелсман.

След спокойни първи минути Германия прати топката във вратата на швейцарците в 17-ата минута, само че попадение нямаше. Максимилиан Мителщедт центрира от левия фланг в наказателното поле, където Мишел Ебишер изпревари Джамал Мусиала и почисти, а звездата на Байерн Мюнхен влезе жестоко в краката му. Играта продължи, топката стигна до Флориан Виртц отляво, който комбинира с Роберт Андрих. Халфът по-късно си я настройки на десния крайник и стреля от към 20-ина метра в близкия ъгъл на Ян Зомер, който не се намеси по най-убедителния метод и кълбото попадна в мрежата. „ Кръстоносците “, обаче, имаха искания за нарушаване на Мусиала против Ебишер и основният арбитър Даниеле Орсато отиде да гледа обстановката, след което реши, благодарение на системата ВАР, да анулира гола.

ОТМЕНИХА ГОЛ ЗА ГЕРМАНИЯ! Максимилиан Мителщедт центрира от левия фланг в наказателното поле, където Мишел Ебишер изпревари Джамал Мусиала и почисти, а звездата на Байерн Мюнхен влезе жестоко в краката му. Играта продължи, топката стигна до Флориан Виртц отляво, който комбинира с Роберт Андрих. Халфът по-късно си я настройки на десния крайник и стреля от към 20-ина метра в близкия ъгъл на Ян Зомер, който не се намеси по най-убедителния метод и кълбото попадна в мрежата. „ Кръстоносците “, обаче, имаха искания за нарушаване на Мусиала против Ебишер и основният арбитър Даниеле Орсато отиде да гледа обстановката, след което реши, благодарение на системата ВАР, да анулира гола.
17`
В началните 15 минути Германия владееше повече топката, до момента в който швейцарците изчакваха търпеливо опциите си на контраофанзива. Удари към двете порти също липсваха.
15`
УДАР! Тони Кроос центрира от корен на първа греда, където Кай Хавертц насочи прекрасен изстрел с глава, който бе прецизен, само че Ян Зомер внимаваше и улови топката.
3`
Начало на мача във Франкфурт!
1`
Стадион: Дойче Банк Парк
Рефер: Даниеле Орсато
Излъчва: Diema , Diema

Възпитаниците на Юлиан Нагелсман досега записаха две победи - 5:1 над Шотландия и 2:0 над Унгария. Тимът е водач в групата, като даже тъждество ще му разреши да резервира първото си място. Германците обаче са окуражени за нов триумф, с който да зарадват почитателите в страната, където се организира шампионата и да влязат в елиминациите по допустимо най-хубавия метод.

Нагелсман показа, че няма да пази футболистите, които са застрашени от наказване. И в двата мача досега той започва с еднакъв състав и ще е забавно дали тази наклонност ще се резервира.

Швейцария е втори в групата с 4 точки. „ Кръстоносците “ стартираха с победа с 3:1 над Унгария, а по-късно приключиха наедно 1:1 с Шотландия. Отборът на Мурат Якин значително си е обезпечил място в идната фаза, само че през днешния ден ще се опита да съкруши домакина на шампионата, като по този метод ще завоюва групата си.

LIVE  |

,, трети кръг

Главен арбитър: Даниеле Орсато, Италия

Стадион: „ Дойче Банк Парк “, Франкфурт, Германия

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР