Кметът на Русе Пенчо Милков е приет в болница с

...
Кметът на Русе Пенчо Милков е приет в болница с
Коментари Харесай

Кметът на Русе Пенчо Милков е с коронавирус

Кметът на Русе Пенчо Милков е приет в болница с коронавирус. Това съобщиха от общинската управа в крайдунавския град.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10121
Милков е почувствал неразположение тази сутрин, като на обяд му е направен PCR-тест. Положителният резултат излязъл около 17.00 часа. Установено е, че има пневмония.

" Тази трудна за мен година очевидно е отслабила имунната ми система и днес научих, че ще трябва да се преборя с COVID-19. За един кмет не е трудно да прихване болестта при многобройните контакти, които работата ни налага. Вярвам, че ще се преборя с вируса. Днес, повече отвсякога, призовавам русенци да спазват мерките за безопасност и предписанията на лекарите ", пише Милков на личната си страница в социалните мрежи, цитиран от пресцентъра на общинската управа.

От кметството информират, че оперативните дейности в общината продължават по график, като Пенчо Милков е уверил екипа си, че ще продължава да работи и по време на задължителната карантина. Всички контактували с него хора също ще бъдат тествани.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10121  Хидроксихлорохинът - всички научиха за него поради COVID-19. Без него обаче не могат хиляди българи с автоимунни болести Хидроксихлорохинът - всички научиха за него поради COVID-19. Без него обаче не могат хиляди българи с автоимунни болести  Кучета в немската войска ще надушват новия ковид Кучета в немската войска ще надушват новия ковид  Южна Африка стартира втория стадий от връщането на учениците на учебно заведение Южна Африка стартира втория стадий от връщането на учениците на учебно заведение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР