Италия регистрира рекордните 969 смъртни случая от коронавируса за 24

...
Италия регистрира рекордните 969 смъртни случая от коронавируса за 24
Коментари Харесай

Италия регистрира рекордните 969 смъртни случая от коронавируса за 24 часа

Италия регистрира рекордните 969 смъртни случая от коронавируса за 24 часа, предадоха Франс прес и ДПА, като се позоваха на съобщение на италианската Служба за гражданска защита.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2889
Според службата общият брой на заразените с коронавируса е достигнал 86 498, като случаите на заразяване, регистрирани през последното денонощие, са 4401.

Пикът на случаите на заразени с коронавируса в Италия предстои, смятат експерти

Броят на оздравелите се е увеличил с шест процента до 10 950 души, а пациентите в тежко състояние - с 3,2 процента до 3732.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2889  Росен Бъчваров: Използвайте електронните услуги на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров: Използвайте електронните услуги на Национална агенция за приходите  Румен Радев се срещна с представители на бранша на осведомителните технологии Румен Радев се срещна с представители на бранша на осведомителните технологии  Българка в Италия: Извънредното състояние ще се удължи Българка в Италия: Извънредното състояние ще се удължи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР