Испанските власти върнаха днес трима германци, качили се на полет

...
Испанските власти върнаха днес трима германци, качили се на полет
Коментари Харесай

Испания не пусна трима германци в страната, като се позова на ограниченията заради коронавируса

Испанските власти върнаха днес трима германци, качили се на полет от Кьолн за Майорка, обратно в Германия, като се позоваха на ограниченията, въведени заради коронавируса, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8225
Местните власти заявиха, че двамата мъже и една жена не са разполагали с достатъчно сериозно основание, за да бъдат допуснати на територията на популярната туристическа дестинация.

Испания съобщава за 59 нови случая на коронавирус - най-малкия брой от два месеца

Испания, както и повечето европейски страни, забрани влизането на туристи на своя територия, за да ограничи разпространението на коронавируса, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8225  В Сингапур създават ваксина, която се променя при разновидност на ковид В Сингапур създават ваксина, която се променя при разновидност на ковид  Kитай дава дотации на земеделците, които се откажат да отглеждат диви животни Kитай дава дотации на земеделците, които се откажат да отглеждат диви животни  Положителна проба за COVID-19 затвори районното министерство Положителна проба за COVID-19 затвори районното министерство
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР