Има минимално увеличаване на броя на пациентите, които се лекуват

...
Има минимално увеличаване на броя на пациентите, които се лекуват
Коментари Харесай

Увеличават се пациентите с COVID в Инфекциозната болница в София

Има минимално увеличаване на броя на пациентите, които се лекуват в инфекциозната болница в София, заяви пред БНР д-р Трифон Вълков.

Според него увеличението се дължи на по-топлото време: " Времето се стопли и повече хора са навън. Би могло да се усети натиск върху здравната система. Дано не се повтори вариантът от октомври, ноември и декември ", каза още той.

Според него между 2,5 млн. и 3 млн. души са се срещнали с инфекцията.

Прословута британска линия не е в България от седмици, а от месеци. Възможно е тя да предизвика по-голяма заболеваемост. Дълготрайният локдаун не е начинът за процедиране, по-скоро с вземане на конкретни мерки спрямо актуалната ситуация, допълни д-р Вълков.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19369  Жена избухна против ограниченията: Това е робия! Не въстанем ли, ще стане по-зле! Жена избухна против ограниченията: Това е робия! Не въстанем ли, ще стане по-зле!  Последна информация за разпространяването на ковид в Асеновград Последна информация за разпространяването на ковид в Асеновград  Вирусът още не е изтощен, оповестиха от института Вирусът още не е изтощен, оповестиха от института " Роберт Кох "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР