Израелското правителство реши да затегне ограничителните мерки в опит да

...
Израелското правителство реши да затегне ограничителните мерки в опит да
Коментари Харесай

Израел затяга ограничителните мерки заради коронавируса

Израелското правителство реши да затегне ограничителните мерки в опит да забави разпространението на заразата от коронавирус, предаде Асошиейтед прес.

Повечето училища и предприятия ще бъдат затворени, публичните събирания ще бъдат ограничени, както и общественият транспорт за срок от две седмици. Мерките ще влязат в сила в полунощ в четвъртък и за налагането им ще се грижат хиляди полицейски служители.

Решението беше обявено от кабинета на премиера бенямин Нетаняху късно в сряда.

Израел стартира динамично кампанията за ваксинация, като за малко повече от две седмици са ваксинирани 15 процента от 9-милионното население на страната. Същевременно обаче Израел отчита едно от най-високите равнища на заразяване с коронавирус в света.

Досега израелското министерство на здравеопазването е регистрирало повече от 462 хиляди случая на коронавирус, от които над 8 хиляди само в сряда. Починалите са над 3500 досега, допълва БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17957  Две дами и един мъж от Хасково починаха от ковид Две дами и един мъж от Хасково починаха от ковид  Какви са разликите сред имунизациите на Модерна и Пфайзер Какви са разликите сред имунизациите на Модерна и Пфайзер  Д-р Миндов: Масовото имунизиране няма по какъв начин да започва преди Великден Д-р Миндов: Масовото имунизиране няма по какъв начин да започва преди Великден
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР