Зорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна

...
Зорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Зорница Линдарева с нова изгора, забърса татуирана сензация!

Зорница Линдарева и рапърът DEE са гаджета. Тази мълва тръгна след връчването на лайфстайл награди в престижна столична дискотека в " Студентски град ".

Силиконката пристигна с гръм и трясък на церемонията заедно със своя приятелка. Въпреки че не беше сред номинираните, бившата изгора на Тачо наблюдаваше с интерес какво се случва на сцената.

Истинската сензация дойде минути по-късно. След като водещата на събитието Елизабет Методиева обяви, че призът за " Рап изпълнител на годината " отива при DEE, Линдарева изскочи на сцената. " Той нямаше възможност да дойде днес, за да вземе наградата си. В чужбина е, но ние сме много близки. Точно затова аз ще приема статуетката и с удоволствие ще му я предам, щом се видим ", заяви Зорница.

Думите й обаче моментално породиха въпроса колко точно близки са двамата. Методиева веднага запита дали имаме новина, но конкретен и ясен отговор не й бе даден. " Много сме близки, ще му предам приза. Благодаря! ", каза моделката и се запъти към близкото сепаре. Дали наистина двамата имат връзка, ще разберем скоро.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР