Здравословното състояние на лидера на украинската партия Отечество Юлия Тимошенко

...
Здравословното състояние на лидера на украинската партия Отечество Юлия Тимошенко
Коментари Харесай

Ето какво е състоянието на заразената с COVID-19 Юлия Тимошенко

Здравословното състояние на лидера на украинската партия " Отечество " Юлия Тимошенко  Юлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и, която е заразена с коронавируса, остава тежко, съобщи днес нейната говорителка Марина Сорока, цитирана от ТАСС.

По думите на говорителката от вчера пациентката е подложена на интензивно лечение. Не е известно къде се лекува Тимошенко. Украински медии твърдят, че тя е поставена на апарат за изкуствено дишане и поддържа висока температура. В неделя бе съобщено, че Тимошенко и членове на нейното семейство са заразени. При нейната дъщеря и зет болестта преминава леко.

За последното денонощие в Украйна са били регистрирани 1658 нови случая с коронавирус и общият им брой в страната вече възлиза на 108 415. От началото на пандемията в Украйна са починали 2318 души с Ковид-19, а възстановилите се от заразата са 52 870, съобщи БТА, цитирайки ТАСС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11729  Съдят мъж, нарушил карантината си в София Съдят мъж, нарушил карантината си в София  Удължават до края на септември изключителната епидемиологична конюнктура? Удължават до края на септември изключителната епидемиологична конюнктура?  Рекорден брой смъртни случай от COVID-19 в Румъния за денонощие Рекорден брой смъртни случай от COVID-19 в Румъния за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР