Заседанията на комисията по бюджет в сряда не се състоя,

...
Заседанията на комисията по бюджет в сряда не се състоя,
Коментари Харесай

НС отлага гласуването за актуализацията на бюджета

Заседанията на комисията по бюджет в сряда не се състоя, както и насроченото за четвъртък извънредно заседание на депутатите се отлагат, съобщават от пресцентъра на парламента.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3660
Утре парламентът трябваше да гласува актуализация на републиканския бюджет за тази година, както и промени в Закона за енергетиката заради намаляване цените на газа. В същия ден ще са готови и резултатите от пробите на депутатите за COVID-19. След това председателският съвет отново ще се събере, за да реши как да се действа в ситуацията с оглед на законовите промени, които трябва да бъдат гласувани от НС.

МС предлага на НС удължаване на срока на извънредното положение

Членовете на съвета решиха и да се ограничи достъпа на журналисти до сградите на Народното събрание.

Припомняме, че председателят на парламента Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на съобщи, че депутатът от ДПС Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва е с положителна проба за коронавирус. Утре ще бъдат тествани и служители от администрацията на парламента.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3660  Проф. Антоанета Христова: Нуждаем се от повече положителни вести Проф. Антоанета Христова: Нуждаем се от повече положителни вести  Европа предлага помощ за бизнеса като схемата 60/40 у нас Европа предлага помощ за бизнеса като схемата 60/40 у нас  Няма позитивни проби за COVID-19 от изследваните досега служители на реда Няма позитивни проби за COVID-19 от изследваните досега служители на реда
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР