За последното денонощие на територията на област Хасково, са регистрирани

...
За последното денонощие на територията на област Хасково, са регистрирани
Коментари Харесай

В Хасковско почина лекар с коронавирус

За последното денонощие на територията на област Хасково, са регистрирани 27 нови положителни случая на коронавирусна инфекция, двама починали и двама излекувани, съобщиха от Областна администрация.

Разпределението по общини е: Хасково - 8, Димитровград - 8, Харманли - 4, Свиленград - 3, Любимец - 3, Тополовград - 1.

Сред положителните лица, констатирани с COVID-19, е медицинска сестра от МБАЛ-Хасково.

Починали са двама мъже - на 66 години от община Димитровград, диагностициран на 11 декември, със сърдечно и хронично неврологично заболяване и на 80 години - лекар, от община Симеоновград, диагностициран на 11 декември, със сърдечно заболяване.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 3228. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 192. На домашно лечение са 1588 човека, починали са 169 и напълно излекувани са 1279 човека.



Три от установените случаи, съобщени през вчерашния ден, са прехвърлени по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16662  Проф. Росен Стоянов за имунизациите и какъв ще е идващият парламент Проф. Росен Стоянов за имунизациите и какъв ще е идващият парламент  Доц. Велизарова изясни кое е най-фаталното за разпространяването на COVID-19 Доц. Велизарова изясни кое е най-фаталното за разпространяването на COVID-19  Д-р Георгиева: За 50 пациенти с COVID-19 се грижат две сестри и един доктор Д-р Георгиева: За 50 пациенти с COVID-19 се грижат две сестри и един доктор
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР