За последната седмица в област Перник са регистрирани осем нови

...
За последната седмица в област Перник са регистрирани осем нови
Коментари Харесай

Четирима от новозаразените в област Перник са социални работници от Радомир

За последната седмица в област Перник са регистрирани осем нови случая на COVID-19, съобщи местаната РЗИ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7189
Четирима от тях са в община Перник, четирима са в община Радомир. Заразените в Радомир са социални работници. Двама от заболелите са приети със симптоми в Специализираната болница за белодробни болести в Перник, където след направен PCR тест са дали положителен резултат за COVID-19. Хоспитализиран е и 65-годишен мъж, контактен на съпругата си, която е с положителна проба от 20 април.

Всички останали се лекуват амбулаторно от личните си лекари. Връчени са предписания за задължителна домашна карантина на всички заболели и контактните им лица.

20 нови заразени с COVID-19 у нас, има четирима починали

На територията на област Перник през миналата седмица са тествани 336 души, като при 185 от тях е използван PCR тест, 151 са направените бързи тестове за изследване на антитела.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7189  Шефът на СЗО приканва за единение в дългата битка с ковид Шефът на СЗО приканва за единение в дългата битка с ковид  От 11 май в Чехия отпадат редица забрани От 11 май в Чехия отпадат редица забрани  Френското държавно управление подложено на рецензии поради проекта за облекчение на рестриктивните мерки от 11 май Френското държавно управление подложено на рецензии поради проекта за облекчение на рестриктивните мерки от 11 май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР