За периода от 10 октомври до 4 ноември инспекторите са

...
За периода от 10 октомври до 4 ноември инспекторите са
Коментари Харесай

Столичният инспекторат с над 11 000 проверки за противоепидемичните мерки

За периода от 10 октомври до 4 ноември инспекторите са извършили 11 177 проверки на търговски обекти за спазване на мерките срещу разпространение на Covid -19, за носене на лични предпазни средства, спазване на дистанция и извършване на дезинфекция по график, съобщават от Столичния инспекторат.

Съставени са девет акта за установени нарушения за неносене на лични предпазни средства в търговски обекти, направени от клиенти на заведенията. При направените 798 проверки на 4 ноември на са констатирани нарушения. Най-голям дял от инспекциите са извършени в район " Студентски ". Тенденцията е за спазване на мерките, както от гражданите, така и от собствениците на търговските обекти.

При контрола се включват и екипи на Общинска полиция, посочват от инспектората.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14470  Рекордно нарастване на броя на инфектираните с ковид в Полша Рекордно нарастване на броя на инфектираните с ковид в Полша  Гърция вкарва национална карантина за три седмици от събота Гърция вкарва национална карантина за три седмици от събота  Удължават изключителните ограничения, оферират нови ограничавания

Удължават изключителните ограничения, оферират нови ограничавания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР