Дядо Коледа носи маска и може да пътува из целия

...
Дядо Коледа носи маска и може да пътува из целия
Коментари Харесай

Италианският Дядо Коледа ще раздава подаръци по време на пандемията

" Дядо Коледа носи маска и може да пътува из целия свят с разрешение за придвижване в условията на пандемия ", написа италианският премиер във Фейсбук, за да успокои децата за предстоящите празници, предадоха БТА и Франс прес.

" Дядо Коледа ми писа, че е получил международно разрешително за придвижване - той може да пътува и да раздава подаръци на всички деца по света ", написа Джузепе Конте в отговор на момченцето Томазо. В писъмцето си малчуганът беше помолил премиера да не поставя под карантина Дядо Коледа.

" Добрият старец ми потвърди,че винаги носи маска и спазва препоръчаната дистанция, за да предпази себе си и околните ", написа Конте. Той подкани детето да постави под елхата освен топло мляко и бисквити и флакон с дезинфекциращ гел.

" В твоето писъмце до Дядо Коледа няма нужда да му казваш, че си бил много послушен, защото аз вече му го подшушнах. Разбрах, че си поискал от него да прогони и коронавируса. Това е добре, но не забравяй да си поискаш и още подаръци! ", написа премиерът.

Италия беше първата европейска страна, засегната от новия коронавирус през пролетта. Сега тя се сблъсква от няколко седмици с новата вълна на пандемията и броят на заразените надмина един милион души, припомня агенцията
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14982  Нов признак на COVID-19 у по-младите Нов признак на COVID-19 у по-младите  Болници в Европа изнемогват под напора на инфектирани с COVID-19 Болници в Европа изнемогват под напора на инфектирани с COVID-19  Затварят Света гора за вярващи Затварят Света гора за вярващи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР