Десет нелегални мигранти са открити и задържани в пазарджишкото село

...
Десет нелегални мигранти са открити и задържани в пазарджишкото село
Коментари Харесай

Десет нелегални мигранти са открити в пазарджишкото село Добровница

Десет нелегални мигранти са открити и задържани в пазарджишкото село Добровница, съобщи говорителят на ОД на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.
Всичко по темата:Мигрантска криза 61
Той уточни, че в следобедните часове на 7 май е получен сигнал от кмета на населеното място за забелязани двама непознати на улица в селото, а малко по-късно жена е съобщила, че е видяла няколко мъже да се придвижват от покрайнините към центъра на Добровница.

Незабавно са изпратени полицаи от Пазарджик, които са установили и задържали 10 души, като двама от тях са непълнолетни. Всичките са били без документи и по първоначални данни - от Афганистан.

Мигрантите са превозени до Центъра за незаконно пребиваващи в Бусманци, като преди това са снабдени с всички необходими предпазни средства - маски, шлемове и ръкавици.

По-късно превозните средства, с които са били транспортирани задържаните, са дезинфекцирани.

Установява се как чужденците са влезли в страната и са достигнали до Добровница, каза още Стоянов.

Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 61  70 българи са блокирани на летище в Париж при опит да влязат във Франция 70 българи са блокирани на летище в Париж при опит да влязат във Франция  Продължава събирането на средства за медиците и техните близки Продължава събирането на средства за медиците и техните близки  Протест против президента Радев в центъра на София

Протест против президента Радев в центъра на София
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР