Двама души са нарушили карантината в област Монтана. Това съобщиха

...
Двама души са нарушили карантината в област Монтана. Това съобщиха
Коментари Харесай

Жена, избягала от карантината си в Монтанско, за да пазарува: Не съм болна - мога да излизам

Двама души са нарушили карантината в област Монтана. Това съобщиха от ОДМВР – Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3338
Служители на РУ - Лом извършили проверка на частен адрес в село Замфир за установяване на 32-годишна жителка, живееща на адреса, която на 28 март е поставена под карантина за срок от 14 дни, считано от 28 март 2020 г.

Мъж отишъл за риба, докато бил под домашна карантина

При извършената проверка на 30 март около 14.00 часа жената не е установена на адреса, като по данни на роднини отишла да пазарува. Около 14.10 часа жената се прибрала в дома си и заявила, че не е болна и може да излиза. За случая е уведомен дежурен прокурор при Районна прокуратура – Лом. По случая е образувано досъдебно производство.

На 30.03.2020 г. около 10,30 ч. служители на Участък Огоста извършили проверка на адрес с. Трифоново, където карантинна мярка следвало да спазва 59-годишен жител.

Впоследствие мъжът е установен, като заявил, че е отишъл до гр. Монтана, за да пазарува. По случая е образувана преписка по чл. 355, ал.1 от НК.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3338  Бюджетният недостиг на Румъния може да надвиши 5% Бюджетният недостиг на Румъния може да надвиши 5%  Хасковско: Съставени са 43 акта на нарушили възбраната за разходки Хасковско: Съставени са 43 акта на нарушили възбраната за разходки  Респиратори за 300 000 лева подарява Респиратори за 300 000 лева подарява " ВП Брандс Интернешънъл " на родни лечебни заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР