Германия регистрира над 4000 нови случая на заразяване с коронавирус

...
Германия регистрира над 4000 нови случая на заразяване с коронавирус
Коментари Харесай

Германия: 4000 са новите случаи на заразяване с коронавирус за 24 часа

Германия регистрира над 4000 нови случая на заразяване с коронавирус през последните 24 часа, като това е увеличение с над 1200 случая в сравнение с предишното денонощие, съобщи институтът за инфекциозни заболявания " Роберт Кох ", предаде ДПА.

Точният брой на новите заразени е 4058. Вчера новите заразени бяха 2828. Германия не е регистрирала толкова много случаи на заразяване от пика на пандемията в края на март и началото на април, когато новите случаи бяха по над 6000 на ден. Впоследствие броят на новите заразени значително намаля, а през юли започна отново да се увеличава.

По-голямата част от 16-те германски провинции въведоха вчера забрана за жителите на германските райони, в които рисковете от заразата са високи, да отсядат в хотели в други части на страната, припомня ДПА.

Германските власти започнаха от май постепенно да отменят карантинните правила и заложиха на стратегия, включваща проследяване на заразените с вируса и ограничения на местно ниво.

От началото на пандемията в Германия с коронавирус са се заразили най-малко 310 144 души. Смъртните случаи от вируса са 9578.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12986  Д-р Брънзалов: Цялата финансова битка с COVID-19 е на плещите на НЗОК Д-р Брънзалов: Цялата финансова битка с COVID-19 е на плещите на НЗОК  Отпада тестването с PCR тест след приключване на 14 дневната карантина Отпада тестването с PCR тест след приключване на 14 дневната карантина  Трябва ли да ни стресне възходящият брой инфектирани с COVID-19? Трябва ли да ни стресне възходящият брой инфектирани с COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР