Германия обяви Търговище за рискова зона за коронавирус. Това означава,

...
Германия обяви Търговище за рискова зона за коронавирус. Това означава,
Коментари Харесай

Германия добави наш град в червената зона на COVID-19, ще поставя жителите му под карантина

Германия обяви Търговище за рискова зона за коронавирус. Това означава, че всички пристигащи оттам ще бъдат поставяни под карантина до даване на отрицателен тест.

Германия обяви също целите територии на Грузия, Йордания, Румъния и Тунис за рискови зони за коноравирус. Отделни райони и в други страни са добавени в рисковия списък на института " Роберт Кох ", включително Нидерландия, Хърватия, Литва, Словакия, Словения и Унгария. От списъка е изваден френският остров Корсика.

Германия обявява даден регион за рисков, когато броят на заразените надмине 50 на 100 хиляди жители в рамките на седем дни, отбелязва БНТ.

Същевременно Италия налага задължителен PCR тест на идващите от Великобритания, Белгия, Нидерландия и Чехия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12988  Д-р Брънзалов: Цялата финансова битка с COVID-19 е на плещите на НЗОК Д-р Брънзалов: Цялата финансова битка с COVID-19 е на плещите на НЗОК  Германия: 4000 са новите случаи на заразяване с ковид за 24 часа Германия: 4000 са новите случаи на заразяване с ковид за 24 часа  Отпада тестването с PCR тест след приключване на 14 дневната карантина Отпада тестването с PCR тест след приключване на 14 дневната карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР